Ara

Editör'den

Editör'den

Yardım ve Zafer Allah’tandır

Târih boyunca îmanla küfür, hakla bâtıl, adâletle zulüm dâimâ mücâdele hâlinde olmuştur. Îmân ehli yeryüzünde huzur ve saâdetin hâkim olması için çalışmış, çıkarları zedelenen küfür ehli ise dâimâ îmân ehline karşı cephede olmuştur. Herkese hayır ve iyilik etmek için çırpınan mü’minler, çıkarından başka bir şey düşünmeyen zâlimler tarafından eziyet ve işkencelerle sürekli rahatsız edilmişlerdir.

 

Değerli Okurlarımız,

Hepinizi Allâh’ın selâmı ile selâmlıyorum. Yeni bir sayının tâzeliğini ve heyecânını sizlerle birlikte yaşamanın mutluğu içerisindeyiz. Bu sayımızda “Şehâdet - Günümüz Cihad Anlayışı” konusunu dosya olarak işlemeye gayret ettik.

 

Alemdar “Şehâdet”, Prof. Dr. Ali Akpınar Kur’ân’ın En Büyük Cihâdı!”, İdris Kocabaş “Günümüzde Cihad Anlayışı”, Doç. Dr. Halil İbrahim Kutlay Yardım ve Zafer Allah’tandır”, Mahmut Eyüpoğlu Cihâdı Kendimize Uydurmanın Adı: Sosyal Medya Cihâdı” başlıklı makaleleriyle kapak dosyamıza renk kattılar.

 

Kıymetli Okurlarımız,

Mâlûmunuz olduğu üzere Corona virüsü tüm dünyâda etkisini hâlen sürdürmektedir. Ülkemizde de maalesef her gün enfekte olan kişi ve vefat sayısı artmakta... Yenidünya Dergisi olarak aldığımız tedbirler doğrultusunda Nisan 2020 sayımızı kağıda basmadan online olarak sizlerin istifâdesine sunacağız inşâallah. Çünkü siz değerli okurlarımızın sağlığı bizim için herşeyden önemli.

Nisan ayının ilk haftasından îtibâren www.yenidunyadergisi.com sitemizden tüm yazıları okumakla birlikte, onları PDF formunda indirebilecek ve paylaşabileceksiniz. Ayrıca Yenidünya Dergimizin sosyal medya hesaplarından (Facebook–Twitter–İnstagram) Nisan ayı boyunca yazıların özetini ve tamâmını görselleriyle birlikte paylaşacağız.

Hepinize huzurlu ve sağlıklı günler diliyoruz.

Allâh’a (cc) emânet olunuz…

Evde kalmanın en iyi tarafı #YenidünyaDergisi okumak…

#evdekal #evdeDergiyleKal #EvdeKalDergiOku

Ve minallahi’t-tevfik                                                                                       Hasan HAFİF

   Nisan 2020, sayfa no: 1

Abone Ol

En son haberleri doğrudan gelen kutunuza alın. Asla spam yapmayız!

Sosyal Medya Hesapları

Mesaj Bırak