Ara

Editör'den...

Sünnetullâh’a Uygun Yaşamak

Ne kadar uyarsak Aleyhissalât ü Vesselâm Efendimiz’e,  o kadar Kur’ân-ı Azîmüşşân’a uymuş oluruz.

Kıymetli Okurlarımız,

Dergimiz ilmin nurunu başta hanelerimiz olmak üzere sosyal alanlara taşımaya devam ediyor. “Yenidünya Dergisi Okuyan Çok Şey Kazanır” sloganıyla tanıtımını yaptığımız dergimiz, maddî/mânevî her alanda kazandırmaya devam ediyor. Tanıtım için belirlediğimiz bu sloganı biraz daha açmakta fayda görüyorum.   Yenidünya Dergisi okumak, yeni bir dünyâya hazırlanmaktır. Dinimizin hassasiyetlerini anlayarak, ruhumuzu, kalbimizi, aklımızı diri tutmaktır.

Siz değerli okuyucularımızdan aldığımız geri dönüşlerden memnuniyet duyuyoruz. Fikirleriniz doğrultusunda gayretlerimizi sürdürüyoruz.   Değerli Okurlarımız, Her ay olduğu gibi bu ayda çok müstesna bir Yenidünya Dergisiyle sizleri selâmlıyoruz. Hiç şüphesiz günümüzün en önemli konularından bir tanesini daha dergimizin kayıtlarına geçtik. Bu sayımıza yön veren tüm yazarlarımıza şahsım ve sizler adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.   Peygamber Efendimiz (sav) dinimizin hayata tatbik edilmesinde, güzel ahlâkın yayılmasında dünya varolduğundan bu yana en müstesna temsilcisi ve önderidir.

Bizlere düşen Efendimiz’in (sav) şubesi gibi çalışmak, etrafımıza ilim, irfan ve güzel ahlâkı yaymaktır.   Sünnetullâh’a uymak, savrulmamaktır. Sünnetullâh’a uymak, itikadımızı ayakta tutmaktır. Sünnetullâh’a uymak, dinimizi birinci elden en has hâliyle yaşamaktır. Sünnetullâh’a uymak, berekettir, rahmettir, övgüye mazhar olmaktır. Sünnetullâh ile dirilenler, yaşarken sonsuzluk kervanına katılanlardır.

Allâh’ımız (cc) bizi kâmil îmândan ayırmasın. (Âmîn)

Minallahi’t-tevfik                                                             Hasan HAFİF  

Abone Ol

En son haberleri doğrudan gelen kutunuza alın. Asla spam yapmayız!

Sosyal Medya Hesapları

Mesaj Bırak