Ara

Editör'den...

Editör'den...

Değerli Okurlarımız,

İşbu elinizdeki Kasım 2023 sayımızı hazırlarken Terör Devleti İsrail'in yıllardır abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında 17. güne (23 Ekim 2023) girildi. Saldırılarını artıracağını açıklayan İsrail savaş uçakları ile Filistin'deki hastane, okul, cami, kilise olmak üzere birçok yeri vurdu. İsrail ordusu, geceleri de Gazze'nin çeşitli bölgelerine savaş uçakları ve topçu ateşiyle saldırılarına devâm etti. İsrail'in kara operasyonu hazırlıkları sürerken Washington yönetimi Orta Doğu'ya yeni füzeler konuşlandırma karârı aldı… 

1950’den sonra kara yoluyla hacca müsâade edilince Kudüs’e varan ilk kafilenin etrafını saran halk, yağmura rağmen otobüslerin etrâfını bırakmaz. “Bu hal neyin nesidir?” diye sorgulayan Gönenli Mehmed Efendi bayrammış gibi sevinen KUDÜSLÜLER'DEN şunu duyar: “Kudüs’ün sahipleri geldi.”

Yâ Rabbi! Ecdâdımız Fatih gibi Yavuz gibi ümmetin imdâdına koşup: “Ey mazlumlar biz geldik; sevinin! Sevin ey Gazze! Gün mazlûmun gözünden yaşı silme günüdür.” deme şerefini bize de ihsân eyle!

Selahaddînler ölmedi

Şükür yeniden dirildi

Kitâb-ı Kerîm’le senin

Elbet hesâbın görüldü

 

Lânetlenen bir kavimsin

Unutmadık ezberimdesin

Yenilmiş ekinler gibi

Kahrolup hem gideceksin

 

Doğmayan daha torunlar

Aldı öğüdün geliyor

Bizim olacak yarınlar

Kaz kendine sen kabirler

Alemdar

Kasım 2023, sayfa no: 1

Abone Ol

En son haberleri doğrudan gelen kutunuza alın. Asla spam yapmayız!

Sosyal Medya Hesapları

Mesaj Bırak